Innovatief & efficiënt

Volg al uw dossiers online via de e-communicatiezone.

Dankzij een zelfontwikkeld innovatief digitaal platform, kunnen we samen met u een transparante communicatie op punt stellen tussen de drie partijen (u als opdrachtgever, wij als gerechtsdeurwaardersgroep en, indien nodig, het advocatenkantoor).

De uitwisseling van informatie verloopt via een beveiligde website. U blijft op elk moment op de hoogte van de stand van de procedure, de ontvangen gelden, de briefwisseling met de debiteur,…

We creëren een efficiënte en optimale communicatie:
–       We verspillen geen tijd en papier.
–       We gaan voor volledige openheid: iedereen ziet alle informatie in de dossiers.
–       We vermijden de overtollige communicatie, eigen aan massa-invorderingen.

Onze innovatieve e-datavisualisatie biedt u heldere inzichten.

De e-datavisualisatie bundelt alle relevante data van uw dossiers tot één overzichtelijk geheel.

Met deze inzichten verrijken we zowel u als onszelf bij Equalis: we kunnen de nodige analyses uitvoeren en bijsturen waar nodig. Deze cijfers kunnen we vergelijken met uw vooropgestelde KPI’s. De e-datavisualisatie laat toe om – met oog op uw KPI – snel te schakelen, de processen bij te sturen en te optimaliseren.

De unieke en innovatieve e-datavisualisatie toont meteen heldere en overzichtelijke grafieken, dashboards en analyses met de verwachtingen, voortgang en prestaties van onze afhandeling van al uw dossiers. Zo bekomen we een hogere efficiëntie en lagere kosten dankzij een transparante en actieve bijsturing.